پرایمر کاشت ناخن
پرایمر کاشت ناخن یا همان پرایمر ناخن چیست ؟ آیا تاکنون با این ناراحتی مواجه شده اید که پس از یک روز از کاشت، کاملاً از قالب جدا شود؟ همانطور که می دانید، کاشت ناخن در حال حاضر بسیار محبوب شده است و جزیی از روتین زندگی شده است. اگر پرایمر برای زیرسازی ناخن وجود نداشته باشد و در عین حال بین لایه ای که ناخن کاشته می شود، هوا، رطوبت و ذرات ریز آب حضور داشته باشند، ناخن کاشته شده پس از گذشت یک روز به صورت کامل از روی ناخن جدا می شود. و به پایین می افتد. این خاصیت چسبندگی پرایمر است که منجر به ماندگاری ناخن کاشته می شود.
تا آخر این مطلب با ما همراه باشید تا روش استفاده از پرایمر ناخن برای داشتن یک کاشت بی دردسر را برای شما بیان کنیم. همچنین، به شما می گوییم که از کدام نوع پرایمر ناخن برای کاشت ناخن می توانید استفاده کنید.
تعریف پرایمر کاشت ناخن
شما احتمالاً با واژه پرایمر آشنا هستید یا درباره ی آن شنیده اید؛ پرایمر در آرایش از جمله لوازم استفاده می شود که برای بیس آرایش استفاده میشود. تا زمینه مناسب برای آرایش فراهم شود. به همین ترتیب، پرایمر ناخن نیز یکی از ابزارها و وسایل استفاده شده برای زیرسازی ناخن قبل از کاشت است. استفاده از پرایمر ناخن باعث می شود مواد کاشت ناخن بهتر روی ناخن چسبیده و نتیجه بهتری حاصل شود.
زمانی که شما بخواهید دیوار یا هر سطحی را رنگ کنید، استفاده از پرایمر ضروری است. فقط در آرایش محدود نمی شود. ابتدا بر روی آن سطح پرایمر را اعمال کرده و سپس رنگ مورد نظر را به آن اضافه می کنید. استفاده از پرایمر باعث می شود چسبندگی و قابلیت جذب رنگ بهتری را داشته باشید و در نتیجه ماندگاری رنگ بهبود یابد.
باید پرایمر را فقط روی ناخن ها استفاده کنید. همان طور که از نام آن مشخص است. حتما باید اجتناب کنید تا پرایمر روی تیپ یا سطوح دیگری اعمال شود، زیرا می تواند باعث زردی ناخن ها شود.
روش استفاده از پرایمر کاشت ناخن
استفاده از پرایمر در هنگام کاشت ناخن، به ویژه زمانی که از پودر لیکوئید اکریلیک استفاده می کنید، یکی از مواد ضروری است. معمولاً، یک لایه از پرایمر بر روی ناخن اعمال می شود، مگر اینکه شرکت تولید کننده خاصیت دو لایه پرایمر را توصیه کند.
ابتدا با استفاده از برس مخصوص، ناخن را به طور کامل تمیز می کنیم. سپس یک لایه پرایمر روی ناخن اعمال می کنیم و صبر می کنیم تا خشک شود. در مرحله بعد، لایه دیگری از مواد یا لاک ژل را روی ناخن می زنیم. برای زدن پرایمر، حتماً به این نکته توجه کنید که قبل از آن باید سطح ناخن را از مواد حاوی چربی به طور کامل تمیز کنید. این کار باعث فراهم شدن یک زیرساخت مناسب برای استفاده از پرایمر می شود.
ناخن های براق معمولاً به عنوان یکی از سخت ترین نوع ناخن ها شناخته می شوند. برای آماده سازی ناخن، ابتدا سطح آن را با استفاده از فایل مات می کنیم و سپس سوهان کشی را انجام می دهیم. سپس باید از مایع ضد قارچ با استفاده از پد یا برس استفاده کنیم و در نهایت از پرایمر استفاده می کنیم. اگر تمامی این مراحل را به درستی انجام دهیم، می توانیم کاشت یا اکستنشن ناخنی با ماندگاری بالاتری را بدست آوریم.
انواع پرایمر ناخن
در کل، پرایمر ها به طور عمده به دو دسته تقسیم می شوند و تفاوت اصلی بین آن ها در میزان اسیدی بودن است. هرچه پرایمر اسیدی تر باشد، خاصیت چسبندگی بیشتری دارد. با این حال، لازم است به این نکته توجه کنیم که سلامت ناخن برای ما اهمیت بیشتری دارد.
پرایمر در واقع مانند چسب دو طرفه عمل می کند، یک طرف آن با صفحه ناخن ارتباط برقرار می کند. و طرف دیگر آن با تیپ، لاکژل و یا هر ماده دیگری که استفاده می شود در ارتباط است. وظیفه پرایمر این است که این دو را بهم متصل نگه دارد. همچنین، زمان خشک شدن پرایمر نیز تفاوتی دارد؛ فرآیند خشک شدن پرایمر اسیدی بسیار بیشتر از غیر اسیدی است.
پرایمر ناخن اسیدی :
همانطور که از اسم آن مشخص است، پرایمر اسیدی بیشترین مقدار اسید متاکریلیک را تشکیل می دهد. برای خشک شدن، نیاز دارد که معمولاً زمانی بین ۳ تا ۵ دقیقه صرف شود. پس از خشک شدن، ناخن سفید می شود. در صورتی که با دست به سهو با آن در تماس باشد، بدلیل محتوای اسیدی و خواص شیمیایی قوی، ممکن است باعث سوختگی شیمیایی در آن قسمت شود.
پرایمر اسیدی به شکل زیر عمل می کند: قطره های بسیار کوچک پرایمر روی ناخن قرار می گیرند. و با ایجاد حفره در سطح ناخن، لاک ژل یا هر ماده ای که بعد از آن استفاده می شود، این منافذ را پر کرده و به ناخن میچسبد. هرچه عمق این حفرات بیشتر باشد، چسبندگی مواد به ناخن نیز بیشتر خواهد بود.
پرایمر ناخن غیر اسیدی :
پرایمر غیر اسیدی با نام “acid free”، “acidless” یا “non-acid” دارای مقدار بسیار کمی از اسید است. با تغییر pH، این پرایمر به طور موقت ناخن را چسبانده و از تماس مستقیم مواد شیمیایی با ناخن جلوگیری می کند. و جزو پر کاربرد ترین پرایمر های مورد استفاده می باشد.
گونهٔ دیگری از پرایمر بدون هیچگونه اسیدی وجود دارد. این نوع پرایمر ها کمترین میزان آسیب را به ناخن وارد می کنند و باعث چسبندگی پلی ژل ها می شوند. زمان لازم برای خشک شدن پرایمر غیر اسیدی تنها 40 تا 60 ثانیه است.
مواد شیمیایی تشکیل دهنده پرایمر ها
مواد تشکیل دهنده ی L&P و محصولات تقویت کننده ی ژل از جنس مشابهی ساخته شده اند. تنها تفاوت آنها در شکل نهایی مولکول است که باعث می شود به عنوان یک محصول چسبنده بهتر عمل کنند.
راه تشخیص پرایمر اسیدی با غیر اسیدی ناخن
هنگام استفاده از پرایمر بر روی شیشه آن ها، مواد تشکیل دهنده نوشته شده است. و اسیدی یا فاقد اسیدی بودن آنها را میتوان یافت.؛ اما روش خانگی برای تشخیص این امر وجود ندارد.
موارد استفاده پرایمر ناخن
معمولاً، خدماتی مانند لاک ژل، لاک ناخن، ابریشم و فایبر گلاس نیاز کمتری به پرایمر دارند. اما در صورت استفاده از L&P معمولی بدون پرایمر، این محصول ممکن است به ناخن ها چسبیده ولی به طور کامل عملکرد خوبی نداشته باشد.
لوازم ایمنی استفاده هنگام کار با پرایمر
برای استفاده از پرایمر، توصیه می شود از ماسک، دستکش و عینک استفاده کنید. و همچنین سیستم تهویه مناسبی را در نظر بگیرید. علاوه بر این، حتماً نکات بهداشتی را رعایت کنید.
فواید پرایمر
استفاده از پرایمر باعث پاکسازی سطح ناخن از میکروب می شود، زیرا قبل از استفاده از آن سطح ناخن را با پد الکی تمیز می کنیم. همچنین با استفاده از استون، گرد و غبار و رسوبات چرب در خود حل می شوند و زباله های روی ناخن نیز از بین می روند.
اگر شما اطلاعات بیشتری درباره اصول استفاده از پرایمر ناخن دارید، ما همچنین مشتاقانه منتظر به اشتراک گذاری آن با ما هستیم. در اینجا، تلاش کرده ایم تا شما را با اصول استفاده از پرایمر ناخن آشنا کنیم.