در این مقاله قصد داریم که شما را با مهمترین و اصلیترین لوازم و مواد کاشت ناخن آشنا کنیم. به همین دلیل یک لیست از لوازم اولیه کاشت ناخن آماده کردهایم و میخواهیم هر یک از این مواد کاشت ناخن را معرفی کنیم و دلیل استفاده از آنها را به شما بگوییم.
ابزار و مواد کاشت ناخن به دو دسته کلی ابزار و مواد تقسیم میشود. در ادامه لیست کامل وسایل کاشت ناخن و مهمترین ابزار برای هنر ناخنکاری معرفی خواهد شد تا با شناخت بیشتری، دست به خرید بزنید. قلم و کاغذهایتان را آماده کنید که وقت نوشتن لیست خرید رسیده است.
- مواد کاشت پلی ژل
پرایمر بدون اسید پلی نیلز
185,000 تومانفرمر ژورنالی کاغذی پلی نیلز
320,000 تومانپلی ژل دیاموند کلیر (بی رنگ) پلی نیلز
385,000 تومانپلی ژل میک آپ پینک (صورتی) پلی نیلز
385,000 تومانپلی ژل میک آپ سافت پینک (صورتی روشن) پلی نیلز
385,000 تومانپلی ژل میک آپ پیچ (هلویی) پلی نیلز
385,000 تومانانواع روشهای کاشت ناخن
قبل از معرفی لوازم مورد نیاز برای کاشت ناخن باید انتخاب کنید که کدام روش کاشت ناخن را می خواهید استفاده کنید. اگر با انواع کاشت ناخن آشنا نیستید اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله به طور خلاصه انواع روش های کاشت ناخن را هم به شما معرفی می کنیم. پس از آشنایی با آنها، لوازم مورد نیاز برای هر یک از روش های کاشت ناخن را برای شما توضیح می دهیم.
بطور کلی دو روش اصلی برای کاشت ناخن وجود دارد که در بعضی مقالات و آموزش ها به روش های کلاسیک کاشت ناخن معروف هستند. ما بقی روش های کاشت ناخن که امروزه باب شده و طرفدارهای زیادی هم به خود جلب کرده، با استفاده از این دو روش کلاسیک به وجود آمده اند.
این دو نوع روش اصلی و کلاسیک، … و کاشت ناخن با ژل نامیده می شوند. از مشتق روش های کاشت ناخن پودری و کاشت ناخن ژله ای، روش های بسیاری برای زیباسازی ناخن به وجود آمده است که هر یک از روش ها با توجه به مواد و وسایلی که به کار می رود، نوع و طرح خاصی از زیبایی را به ناخن ها می بخشد.
ویژگی های کاشت ناخن با مواد پودری
- معروف ترین و محبوب ترین روش کاشت ناخن
- رتبه اول در زیبایی بخشیدن به ناخن ها
- ماندگاری بیشتر لایهء کاشت روی ناخن ها
- فرم دهی آسان تر به ناخن و زیباتر کردن آن
- اصلاح و کوتاه کردن ناخن به اندازه دلخواه
- مستحکم تر شدن ناخن در برابر ضربه و شکستگی
- گریم ناخن از مدرن ترین شیوه این نوع کاشت
- احتمال ایجاد حساسیت پوستی به دلیل خاصیت مواد
- نیاز به ترمیم ماهیانه ناخن و مرتب کردن مستمر آن
ویژگی های کاشت ناخن با مواد ژله ای
- پرکاربردترین نوع به دلیل بدون بو بودن مواد کاشت
- ایجاد ظاهری طبیعی و شفاف برای ناخن
- بهترین روش برای ترک کردن عادت جویدن ناخن
- دوام و مقاومت کاشت تا دو هفته
- بدون عارضه جانبی و حساسیت برای افراد
- بالا بودن قیمت این کاشت در مقایسه با کاشت پودری
- نیاز به دستگاه UV مخصوص برای انجام کاشت
- ظریف و براق کردن ناخن ها
- سخت تر بودن برداشت ناخن در این نوع روش کاشت
معرفی لوازم و مواد کاشت ناخن
حال که با کاشت ناخن و انواع روش های آن آشنا شدید، باید بدانید که چه لوازم و موادی را برای کاشت ناخن خریداری کنید. با شناخت کامل از لوازم اولیه کاشت ناخن به راحتی می توانید انتخاب مناسبی برای خرید داشته باشید.
مواد کاشت ناخن
یک ناخنکار، چه در ابتدای مسیر باشد و چه یک فرد حرفه ای باشد، لازم است تا با مواد کاشت ناخن و فوت و فن های آن آشنایی کامل داشته باشید. در ادامه به معرفی تمامی مواد ناخن می پردازیم. پس با ما همراه باشید. جهت خرید و ثبت سفارش هر یک از محصولات روی لینک کلیک کنید.
نکات مهم قبل از خرید لوازم و مواد کاشت ناخن
4 نکته مهم قبل از خرید و تهیه لوازم مورد نیاز ناخن کاری را به شما می گوئیم تا زمانی که به بازار رفتید بدانید چه اقلامی را تهیه کنید و بخرید.
- وسایل مورد نیازتان را به کمک یک مربی حرفه ای لیست نمائید.
- خریدهایتان را با توجه به بودجه و برندهای موجود در بازار اولویت بندی کنید.
- وسایل برقی که مهمترین ابزار هستند (در ادامه مقاله آن ها را معرفی خواهیم کرد) را اول بخرید.
- تا حد امکان از خرید پکیج محصولات با قیمت بالا خودداری و اقلام مورد نیاز خود را جدا خریداری کنید.
لوازم مورد نیاز برای کاشت ناخن با پودر
ضد قارچ کاشت ناخن
نوعی محلول میباشند که در ساختار و یا فرمولاسیون آنها از مواد و یا ترکیبات ضد آلرژی، ضد باکتری و … استفاده شده است. همچنین عملکرد آنها بهگونهای میباشد که چربیهای موجود در سطح ناخن را از بین میبرند، آلودگیها را پاک میکنند و میزان رطوبت موجود در سطح ناخن را کاهش میدهند.
ضد قارچ یا دهیدراتور محلولی است که رطوبت، چربی و آلودگی سطح ناخن را از بین می برد و ناخن را برای مواد گذاری آماده می کند. این محلول علاوه بر اینکه مانع از ایجاد قارچ ناخن با از بین بردن چربی ها و رطوبت سطح ناخن، با تغییر اسیدیته و PH ناخن و نزدیک کردن آن به اسیدیته و PH مواد کاشت ناخن به ماندگاری بیشتر کاشت ناخن می شود. استفاده از ضد قارچ قبل از تیپ گذاری پیشنهاد می شود. ضد قارچ قبل از کاشت با پودر، کاشت با ژل و ژلیش استفاده می گردد.
مشخصات آنتی فونگال
- ضد قارچ و باکتری
- بعد از دهیدراتور مصرف شود
- قبل از پرایمر معرف شود.
- بهترین روش برای جلوگیری از قارچ ناخن و رضایت کامل مشتری
علت استفاده از ضد قارچ:
- جهت ضدعفونی کردن ناخن و پوست اطراف آن
- جهت پاک کردن رطوبت و چربی از سطح ناخن
- پیشگیری از ایجاد قارچ در زیر ناخن
- جلوگیری از عفونی شدن پوست اطراف ناخن
پرایمر کاشت ناخن
پرایمر کاشت ناخن یکی از مهمترین مواد کاشت ناخن است که با تغییر PH ناخن مانند چسب عمل کرده و باعث دوام و ماندگاری بیشتر کاشت ناخن می گردد. پرایمر ها در دو نوع اسیدی و غیر اسیدی (اسیدلس) در بازار عرضه می گردند.
باعث چسبیدن بهتر مواد به سطح موردنظر میشود. در واقع نوعی ماده میباشد که با قرارگیری آنها روی سطح ناخن باعث چسبیدن بهتر انواع مواد، مانند لیکوئیدهای کاشت ناخن به سطح ناخن میشود.
علت استفاده از پرایمر:
موجب افزایش چسبندگی بین ناخن و موادبالا بردن استحکام مواد در سطح ناخنجلوگیری از هواگرفتن ناخن قبل از کاشتبالا بودن میزان حساسیت در پرایمرهای اسیدیمناسب بودن میزان چسبندگی در پرایمرهای غیراسیدیپرایمر غیر اسیدی
به علت غیر اسیدی بودن کمتر به صدف ناخن آسیب وارد می کند و بوی کمتری دارد. این پرایمر باعث ایجاد حساسیت و سوزش در پوست اطراف ناخن نمی شود.
این نوع پرایمرها نیز با میزان PH=7 دارای اسید کمتری هستند. اصلیترین کار این پرایمرها کنترل و مدیریت میزان PH ناخن برای رسیدن به نزدیکترین مقدار PH مواد کاشت است. این عملکرد موجب چسبندگی بهتر مواد کاشت بر روی ناخن میشود.
پرایمر اسیدی
به خاطر داشتن اسید باعث خورده شدن صدف ناخن و ایجاد حفره در صدف ناخن میشوند علاوه بر این خاصیت اسیدی این پرایمر ها باعث ایجاد سوزش در پوست اطراف ناخن میشود.
استفاده از پرایمر اسیدی برای افرادی با پوست چرب که سطح ناخن آنها چرب است و مواد به راحتی از صدف ناخن جدا می شود، توصیه می گردد. پرایمر در کاشت ناخن نقش بسیار مهمی دارد و در صورتی که فراموش شود کاشت ناخن هوا گرفته یا از بستر ناخن جدا می شود.
پودر کاشت ناخن
پودر کاشت ناخن یا همان پودر اکرلیک پودری یکی از مواد کاشت ناخن است و پلیمری می باشد که در ترکیب با لیکویید کاشت ناخن خمیری تشکیل می دهد که به وسیله آن کاشت ناخن انجام می گیرد. امروزه پودر اکرلیک در رنگ های مختلف و در دو نوع معمولی و شاین دار در بازار موجود است و شما با توجه به نیاز خود می توانید آنها را تهیه نمایید. در هنگام خرید پودر کاشت ناخن دقت نمایید که هرچقدر اندازه دانه ها ریزتر باشد پودر مرغوب تر است و کار با آن پودر راحت تر است.
محبوبترین و معروفترین شیوه کاشت ناخن استفاده از مواد پودری میباشد. زیبایی و مقاومتی که این روش کاشت به شما میدهد، در هیچکدام از روش ها نخواهید یافت. به همین دلیل رتبه اول را در بین شیوههای کاشت ناخن به خود اختصاص داده است.
علت استفاده از پودر:
ایجاد لایه اکریلیکی با ترکیب پودر و محلول لیکوئیدآمادسازی برای تولید مواد ناخنتولید در رنگ های متنوععمده ترین پودرها در رنگ های هلویی، سفید، کریستالی و صورتیمتفاوت بودن کاربرد هریک از پودرهای رنگیپودر هلویی یا پوشاننده
بهترین گزینه برای پوشاندن
یا کاورکردن ناخنهای
ناسالم و آسیبدیده
پودر کریستالی یا Clear
بهترین گزینه برای کاور کردن
کاشت بیبی بومر و
بیرنگ کردن رنگ ناخنها
پودر صورتی یا Pink
بهترین گزینه برای طبیعی کردن
رنگ ناخنها با دو نوع رنگ
صورتی تیره و کمرنگ
لیکویید کاشت ناخن
لیکوئیدها یکی از مواد اصلی و موردنیاز جهت کاشت ناخن (اکریلیک) هستند که دارای ویژگیها و مشخصات منحصربهفردی میباشند. در حقیقت لیکوئید، مایعی میباشد که پودر کاشت ناخن را در خود حل میکند و ماده موردنیاز جهت تهیه ناخن مصنوعی را تولید میکند.
علت استفاده از لیکوئید:
محلولی برای ساخت مواد تشکیل دهنده ناخنبیشترین تاثیر در کیفیت نهایی کاشت ناخنکنترل کردن سرعت خشک شدن مواد کاشت ناخنایجاد فرصت مناسبی برای فرم دادن به ناخنلیکویید کاشت ناخن
لیکویید کاشت ناخن یکی از مواد کاشت ناخن و یک مونومر است که پودر کاشت ناخن را برای موادگذاری کاشت ناخن تبدیل به ماده خمیر مانند می کند. لیکوییدها به سه دسته تقسیم می شوند:
لیکویید خشک (زود خشک)
هنگام استفاده از این لیکویید مواد سریع خشک می شود و زمان زیادی برای فرمدهی به مواد وجود ندارد.
لیکویید نیم چرب (متوسط)
این دسته از لیکویید ها برای خشک شدن به زمان بیشتری نیاز دارند و در این زمان می توان فرم دلخواه را به مواد داد.
لیکویید چرب (دیر خشک)
این لیکویید خیلی دیر خشک می شود و زمان برای فرمدهی به ناخن بیشتر است. مشکل این لیکویید ها این است که باید برای سوهان کشی زمان بیشتری صبر کنید تا مواد کاملا خشک شود و حالت خمیری نداشته باشد.
نوع لیکویید همانطور که گفته شد در زمان خشک شدن مواد تاثیر دارند.
بیس کات
بیس کات محلولی است که بر روی ناخن زده می شود و دو مزیت دارد:
- از صدف ناخن در مقابل مواد لاک و لاک ژل محافظت می کند و مانع از رنگ گرفتن و زرد شدن صدف ناخن می شود.
- به خاطر چسبندگی که دارد لاک ژل و لاک، دوام و ماندگاری بهتری خواهند داشت.
بیس کات ها در دو نوع معمولی و ژل در بازار عرضه می گردد.
جهت خرید و ثبت سفارش هر یک از محصولات روی لینک کلیک کنید.
بیس کات ژل
قبل از انجام ژلیش ناخن یک لایه نازک از بیس کات ضروری است. پس از زدن بیسکات باید دست را داخل دستگاه UV قرار دهید تا بیسکات خشک شود. از بیسکات برای لمینیت و کاشت با انواع ژل نیز می توان استفاده کرد.
بیس کات معمولی
بعد از مانیکور و برای زدن لاک معمولی از بیس کات معمولی استفاده می کنند. بیسکات معمولی نیازی به دستگاه UV ندارد و در معرض هوا خشک می شود.
مزایای استفاده از بیسکات به عنوان یکی از مهمترین مواد کاشت ناخن:
- مانع از آسیب رساندن به صدف ناخن می شود و باعث دوام بیشتر لاک و لاک ژل بر روی ناخن می گردد.
- استفاده از بیسکات از ترک خوردن لاک جلوگیری می کند.
- قبل از لاک بر روی ناخن سطح صاف و یکدست ایجاد می کند که لاک شما را زیباتر می کند.
- اگر از لاک های تیره استفاده می کنید مانع از رنگ گرفتن صدف ناخن می شود.
- بسیاری از بیس کات ها حاوی مواد تقویت کننده ناخن می باشد که باعث تقویت صدف ناخن می گردد.
تاپ کات
تاپ کات محلولی است که به عنوان یکی از مواد کاشت ناخن پس از اتمام کار کاشت ناخن (کاشت اکرلیک و کاشت ژل)، ژلیش و لاک معمولی بر روی ناخن زده می شود. تاپ کوت ها انواع مختلف دارند که در زیر به معرفی آنها خواهیم پرداخت.
تاپ کوت معمولی
بعد از زدن لاک معمولی و خشک شدن لاک بر روی لاک زده می شود و با قرار گرفتن در معرض هوا خشک می شود.
تاپ کوت ژل
بعد از لاک ژل و خشک شدن آن تاپ کات ژل بر روی لاک ژل زده می شود و چون از خانواده ژل ها است برای خشک شدن حتما باید در دستگاه UV قرار دهید.
تاپ شاین
بعد از کاشت اکرلیک، کاشت با ژل، لمینیت و ژلیش ناخن بر روی ناخن زده می شود و چون از جنس ژل است برای خشک شدن باید در دستگاه UV قرار بگیرد.
تاپ کوت مات
این تاپ کات در دو نوع معمولی و ژل در بازار موجود است و به ناخن ظاهری مات می بخشد.
- تاپ کوت مات معمولی بر روی لاک معمولی زده می شود و در معرض هوا خشک می گردد.
- تاپ کوت مات ژل بر روی ژلیش و کاشت می زنند و برای خشک شدن باید داخل دستگاه UV قرار بگیرد.
باندر ژل
باندر ژل به عنوان یکی از مواد کاشت ناخن محلولی می باشد که برای کاشت ناخن با ژل مورد استفاده قرار می گیرد. این محلول مانند پرایمر عمل کرده و باعث چسبندگی بیشتر مواد با ناخن می گردد. برای کاشت با ژل حتما از باندر ژل و استفاده نمایید چراکه عدم استفاده از آن دوام و ماندگاری کاشت را به شدت کاهش می دهد و باعث هوا گرفتن یا جدا شدن کاشت از ناخن می شود.
پلی ژل
یکی از جدیدترین مواد کاشت ناخن پلی ژل است. پلی ژل از خانواده ژل ها است و حالت خمیری دارد، به همین علت برای استفاده از پلی ژل به لیکویید نیازی نیست. البته در برخی از برندها پلی ژل به لیکویید نیاز دارد که این لیکویید با لیکوئید کاشت اکرلیک تفاوت دارد. پلی ژل برای خشک شدن باید داخل دستگاه UV قرار بگیرد.
بیلدر ژل
بیلدر ژل ها در دو نوع هارد ژل و سافت ژل در بازار عرضه می گردد و برای کاشت ناخن و طراحی ناخن از آنها استفاده می شود. از بیلدر ژل بر روی تیپ و فرمر و همچنین ناخن طبیعی می توان استفاده کرد و کاشت ناخن انجام داد. مانند پلی ژل ها نیازی به لیکویید ندارند. برای خشک شدن باید داخل دستگاه UV قرار بگیرند.
کلینزر
محلولی است که برای از بین بردن نوچی سطح ناخن پس از لاک ژل و یا کاشت ژل استفاده می کنند. برخی از کلینزر ها دارای خاصیت ضدقارچی نیز هستند که از آنها بعد از مانیکور و پدیکور نیز می توان استفاده نمود. کلینزر را با استفاده از دستمال کاغذی و یا پنبه استفاده نکنید چرا که این دو دارای پرز هستند و پرزها به سطح ژل و یا ناخن می چسبد، بهتر است از پد کلینزر استفاده کنید که مخصوص این کار طراحی شده و پرز ندارد. دقت داشته باشید که اگر برای گرفتن نوچی لاک ژل و یا کاشت ژل می خواهید از کلینز استفاده نمایید باید ابتدا دست را داخل دستگاه UV قرار دهید تا ژل خشک شود سپس از کلینزر استفاده نمایید.
سخن پایانی
دراین مطلب تمامی مواد کاشت ناخن که شما برای انجام کاشت ناخن نیاز دارید و نکات و نحوه استفاده هر یک اشاره شد. حال با اطلاعات کافی می توانید از هر کدام در کارتان استفاده نمایید.