اخبار و مقالات

معرفی ابزار و وسایل ضروری کاشت ناخن

وسایل-مورد-نیاز-برای-کاشت-ناخن

آشنایی با ابزار و وسایل کاشت ناخن

امروزه یکی از شلوغ‌ترین قسمت سالن‌ های آرایشی مربوط به قسمت کاشت ناخن می باشد. کاشت ناخن در میان بانوان طرفداران زیادی دارد و جالب است بدانید در مصر باستان تزیینات ناخن نشانه‌ای از اشرافی بودن و جایگاه بالای اجتماعی بود. امروزه کمتر کسی را می توان یافت که به زیبایی و سلامت ناخن خود اهمیت ندهد و در پی ترند های جدید کاشت ناخن نباشد. شما به عنوان یک ناخنکار، چه در ابتدای مسیر باشید و چه یک ناخنکار با تجربه باشید، لازم است تا با مواد کاشت ناخن و فوت و فن های آن آشنا باشید. در ادامه به معرفی این مواد می پردازیم. پس با ما همراه باشید.

1. ضدقارچ

ضد قارچ یا دهیدراتور محلولی است که رطوبت، چربی و آلودگی سطح ناخن را از بین برده و ناخن را برای مواد گذاری آماده می کند. این محلول علاوه بر جلوگیری از ایجاد قارچ ناخن با از بین بردن چربی ها و رطوبت سطح ناخن، همچنین با تغییر اسیدیته و PH ناخن و نزدیک کردن آن به اسیدیته و PH مواد کاشت ناخن به ماندگاری بیشتر کاشت ناخن کمک می کند. استفاده از ضد قارچ قبل از تیپ گذاری توصیه می شود. ضد قارچ قبل از کاشت با پودر، کاشت با ژل و ژلیش استفاده می گردد.

2. پرایمر

پرایمر کاشت ناخن یکی از مهمترین مواد کاشت ناخن می باشد که با تغییر PH ناخن مانند چسب عمل نموده و باعث دوام و ماندگاری بیشتر کاشت ناخن می شود. پرایمر ها در دو نوع اسیدی و غیر اسیدی‌ (اسیدلس) در بازار عرضه می شوند. پرایمر در کاشت ناخن نقش بسیار مهمی دارد و در صورتی که فراموش شود کاشت ناخن هوا گرفته یا از بستر ناخن جدا می شود.

  • پرایمرهای اسیدی

به خاطر داشتن اسید باعث خورده شدن صدف ناخن و ایجاد حفره در صدف ناخن شده و علاوه بر این خاصیت اسیدی این پرایمر ها باعث ایجاد سوزش در پوست اطراف ناخن می شود. استفاده از پرایمر اسیدی برای افرادی با پوست چرب که سطح ناخن چربی دارند و مواد به راحتی از صدف ناخن جدا می شود، توصیه می شود.

  • پرایمرهای غیر اسیدی

به علت غیر اسیدی بودن آسیب کمتری به صدف ناخن وارد می کند و بوی کمتری دارد. این پرایمر حساسیت و سوزش در پوست اطراف ناخن ایجاد نمی کند.

وسایل-مورد-نیاز-برای-کاشت-ناخن

3. لیکویید کاشت ناخن

لیکویید کاشت ناخن یکی از مواد کاشت و یک مونومر است که پودر کاشت ناخن را برای موادگذاری کاشت ناخن تبدیل به ماده خمیر مانند می کند.انتخاب لیکویید به مهارت ناخن کار و سرعت موادگذاری بستگی دارد. لیکوییدها به سه دسته تقسیم می شوند:

  • لیکویید خشک (زود خشک)

هنگام استفاده از این لیکویید مواد خیلی زود خشک می شود و زمان زیادی برای فرم دهی به مواد وجود ندارد.

  • لیکویید نیم چرب (متوسط)

این دسته از لیکویید ها زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز دارند و در این زمان می توان فرم دلخواه را به مواد داد.

  • لیکویید چرب (دیر خشک)

این لیکویید خیلی دیر خشک می شود و زمان برای فرمدهی به ناخن بیشتر است. مشکل این لیکویید ها این است که باید برای سوهان کشی زمان بیشتری صبر کنید تا مواد کاملا خشک شود و حالت خمیری نداشته باشد.

نوع لیکویید همانطور که گفته شد در زمان خشک شدن مواد تاثیر دارند. برای ناخنکاران تازه کار معمولا استفاده از لیکویید چرب و نیم چرب توصیه می شود چرا که این لیکویید ها زمان بیشتری برای فرمدهی به مواد در اختیار ناخن کار قرار می دهد.

4. پودر کاشت ناخن

پودر کاشت ناخن یا همان پودر آکرلیک پودری یکی از مواد کاشت ناخن بوده و پلیمری می باشد که در ترکیب با لیکویید کاشت ناخن خمیری تشکیل می دهد که به وسیله آن کاشت ناخن انجام می شود. امروزه پودر اکرلیک در رنگ های مختلف و در دو نوع معمولی و شاین دار در بازار موجود است و شما با توجه به نیاز خود می توانید آن ها را تهیه کنید. در هنگام خرید پودر کاشت ناخن دقت کنید که هرچقدر اندازه دانه ها ریزتر باشد پودر مرغوب تر است و کار با آن پودر راحت تر است.

5. بیس کات

بیس کات محلولی است که بر روی ناخن زده می شود و دارای دو مزیت است:

  1. به خاطر چسبندگی که دارد لاک ژل و لاک، دوام و ماندگاری بهتری خواهند داشت.
  2. از صدف ناخن در مقابل مواد لاک و لاک ژل محافظت می کند و از رنگ گرفتن و زرد شدن صدف ناخن جلوگیری می کند.

بیس کات ها در دو نوع معمولی و ژل در بازار موجود می باشند.

  • بیس کات ژل

قبل از انجام ژلیش ناخن یک لایه نازک از بیس کات ضروری می باشد. پس از زدن بیس کات باید دست داخل دستگاه UV قرار بگیرد تا بیس کات خشک شود. از بیس کات برای لمینیت و کاشت با انواع ژل نیز می توان استفاده کرد.

  • بیس کات معمولی

بعد از مانیکور و برای زدن لاک معمولی از بیس کات معمولی استفاده می شود. بیس کات معمولی نیازی به دستگاه UV ندارد و در معرض هوا خشک می شود.

وسایل-مورد-نیاز-برای-کاشت-ناخن

6. تاپ کات

تاپ کات محلولی است که به عنوان یکی از مواد کاشت ناخن پس از اتمام کار کاشت ناخن (کاشت اکرلیک و کاشت ژل)، ژلیش و لاک معمولی بر روی ناخن می زنند. تاپ کات ها انواع مختلف دارند که در زیر به معرفی آن ها می پردازیم.

بعد از زدن لاک معمولی و خشک شدن لاک بر روی لاک زده می شود و با قرار گرفتن در معرض هوا خشک می شود.

بعد از لاک ژل و خشک شدن آن بر روی لاک ژل زده می شود و چون از خانواده ژل ها است برای خشک شدن حتما باید در دستگاه UV قرار بگیرد.

بعد از کاشت اکرلیک، کاشت با ژل، لمینیت و ژلیش ناخن بر روی ناخن زده می شود و چون از جنس ژل است برای خشک شدن باید در دستگاه UV قرار بگیرد.

این تاپ کات در دو نوع معمولی و ژل در بازار موجود است و به ناخن ظاهری مات می دهد. تاپ کات مات معمولی بر روی لاک معمولی زده می شود و در معرض هوا خشک می شود. و تاپ کات مات ژل بر روی ژلیش و کاشت زده می شود و برای خشک شدن باید داخل دستگاه UV قرار بگیرد.

سخن پایانی

دراین مطلب برخی از مواد کاشت ناخن که شما برای انجام کاشت ناخن نیاز دارید و نکات و نحوه استفاده هر یک اشاره شد. حال با اطلاعات کافی می توانید از هر کدام در کارتان استفاده نمایید.(می توانید برای خرید بهترین و اورجینال ترین محصولات از سایت بزک خرید کنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *