فرمر چیست؟
کاشت ناخن با فرمر ؛فرمر یک وسیله است که برای بلند کردن اندازه ناخن ها روی انگشت و محدوده زیر ناخن ها نصب و ثابت می شود. با استفاده از درجه بندی های روی فرمر، می توان با استفاده از پودر یا مواد ژله ای به حالت دلخواه ناخن ها را کاشت.
در فرمر چند بار مصرف که ترکیب فلز و طلق است، می توان چندین بار استفاده نمود اما در نوع یک بار مصرف که عموما از جنس طلق یا کاغذ ساخته شده اند، تنها می توان یکبار استفاده نمود.
انواع فرمر
فرمر یک بار مصرف
این نوع فرمر به صورت کاغذی و طلقی (پلاستیکی) و به صورت رولی در بازار موجود است و بدلیل چسبندگی در قسمت زیرین به آسانی روی ناخن نصب می شود. این نوع فرمر بدلیل نوع جنس آن و هم چنین نحوه نصب بر روی ناخن فقط یکبار می شود از آن استفاده کرد. انجام کار با فرمرهای یکبار مصرف راحت تر است و کارایی بیشتری دارد.
فرمر چندبار مصرف
جنس این فرمر ترکیبی از فلز و طلق است. بدلیل فلز نرم و منعطفی که دارد بر روی ناخن نصب می شود و به دلیل ظرافت بیشتر، کیفیت بالاتر، قابلیت استفاده چندباره از فرمرهای فلزی، این جنس از فرمرها، مورد استفاده بیشتری قرار می گیرد.

کاشت ناخن با فرمر
انواع فرمر های کاغذی از نظر شکل و طراحی
همانطور که در بالا ذکر شد فرمرها معمولا از جنس کاغذ هستند. حال این فرمرهای کاغذی به شکل های مختلفی در بازار موجود هستند از قبیل: فرمر پروانه ای، فرمر ذوزنقه ای و فرمر مستطیلی
فرمر پروانه ای
فرمرهای پروانه ای نسبت به فرمرهای دیگر جدیدتر به حساب می آیند و در ساخت آن ها برای راحتی ناخن کاران چند مزیت اعمال شده است. مثلا استفاده از فرمر پروانه ای بخاطر سادگی در بسته شدن، بسیار راحت تر است و همچنین می توانید با استفاده از آنها قدهای بلندتری برای ناخن مشتریانتان درست کنید.
فرمر ذوزنقه ای
نصب این نوع فرمر نسبت به دیگر فرمر ها دشوار تر می باشد اما از مواد پودری و ژله ای می توان برای آن نقش دادن به ناخن استفاده کرد.
فرمر مستطیلی
نوع مستطیلی امروزه کاربردی ندارد. این مورد معمولا از جنس فلز بوده و انعطاف پذیری کمی دارد. معمولا از این دسته برای ناخن های کشیده استفاده می گردید.
تیپ بهتر است یا فرمر؟
کاشت با تیپ به عنوان کاشت ناخن مادر در ایران یاد می شود و باید بگوییم که هر دو روش مزایای خاص خود را دارند. هیچ یک از این روش ها بر دیگری برتری ندارند مگر در نتیجه ای که از آن انتظار داریم.
به طور معمول تیپ برای ناخن های نرمال استفاده می شود در حالی که فرمر برای تمام ناخن ها چه نرمال و چه مشکل دار و سخت اعم از: بیس کوتاه، آسیب دیده و نازک شده، بد فرم، شکسته و … کارایی بسیار زیادی دارد. فرمر زمان کار را کوتاه تر و آزادی عمل زیادی دارد.
باور اشتباهی که رواج دارد این است که کاشت تیپ، استحکام بیشتری دارد. در واقع تیپ تنها زمینه ای جهت کاشت فراهم می کند و استحکام ناخن با مواد معنا پیدا می کند.
در فرمر باید تجسم فضایی خوبی داشته باشید تا فرم نهایی ناخن را روی فرمر تجسم کنید و مواد را به همان شکل در بیاورید. اگر کاشت فرمرهای شما از قسمت اتصال می شکند، این اشکال شما در فیکس کردن فرمر است.
تیپ آزادی ما را در انتخاب قد و خمیدگی ناخن محدود می کند و چون آزادی در کار بهتر است، به همین دلیل بیشتر از فرمر استفاده می شود. اما در جاهایی که تیپ باعث راحتی بیشتر در کار باشد و بیس ناخن مراجع این امکان را فراهم کند که از تیپ استفاده کنیم، فرمر را کنار می گذاریم.

کاشت ناخن با فرمر
استفاده از فرمر برای چه ناخن هایی مناسب تر است؟
ناخن های با صدف کوتاه : برای کاشت ناخن بر روی ناخن های با صدف کوتاه، استفاده از فرمر گزینه مناسبی است چرا که می توانید براحتی صدف سازی کنید و قد ناخن را با استفاده از تیپ بلند کنید زیرا تیپ گذاری برای این قسم ناخن ها سخت و یا غیر ممکن است.
ناخن های خمیده : برای ناخن هایی که حالت خمیدگی دارند استفاده از تیپ آن ها را خمیده تر نشان می دهد در نتیجه انجام کار با فرمر کاشت ناخن را بسیار زیبا می کند.
ناخن های نازک و آسیب دیده : ناخن هایی که زیرسازی غلط داشته اند یا در کاشت ها آسیب دیده اند با تیپ گذاری و از بین بردن خط تیپ، آسیب وارده بیشتر می شود در نتیجه کاشت ناخن با فرمر گزینه مناسب تری است.
کاشت های شیشه ای : برای انجام کاشت های شیشه ای استفاده از فرمر ظاهر زیباتری نسبت به تیپ های شفاف به ناخن می دهد.
ناخن شکسته : ناخن هایی که شکستگی دارند با فرمر هم میتوان شکستگی را از بین برد و هم قد ناخن را بلند تر کرد.
آموزش کاشت ناخن با فرمر
آموزش کاشت ناخن با فرمر به شرح زیر است:
1- ابتدا، کوتیکول های اضافی را بالا برده و سپس حذف کنید.
2- سطح ناخن ها را با سوهان خش تمیز کنید و سپس به آنها ضد قارچ بزنید.
3- فرمر را در زیر ناخن ها قرار داده و سپس روی سطح ناخن ها پرایمر بزنید.
4- قلم مخصوص را به لیکوئید و پودر مخصوص کاشت ناخن آغشته کرده و از قسمت سر ناخن ها شروع به مواد گذاری کنید تا کاشت ناخن با فرمر را ایجاد کنید و به دقت این کار را انجام دهید.
5- صبر کنید تا مواد روی سطح ناخن بگیرند و سپس فرمر را از زیر ناخن ها جدا کنید. سپس قلم را مجدداً به لیکوئید و پودر صورتی آغشته کرده و سطح ناخن ها را مواد گذاری کنید و صبر کنید تا مواد روی سطح ناخن ها خشک شوند.
6- پس از خشک شدن مواد، یک لایه مواد با پودر کلیر روی سطح همه ناخن ها بزنید.
7- با کمک سوهان، کناره های ناخن را از پوست جدا کنید و با بافر ناخن خط خش و خطوط ریز را از بین ببرید.
8- در نهایت، برای براق شدن ناخن ها و نرم شدن کوتیکول های زبر، روی ناخن ها و اطراف آنها روغن جلا بزنید.
9- با کمک سوهان، کناره های ناخن را از پوست جدا کنید.
10- خط و خش ناخن را با استفاده از بافر ناخن حذف کنید.
11- در مرحله کاشت ناخن، خطوط و خشهای ریز را حذف کنید.
12- برای براق شدن ناخنها، پولیش روی آنها بزنید.
13- برای براق شدن بیشتر ناخنها و نرم شدن کوتیکولهای زبر، روغن جلا را روی ناخنها و اطراف آنها بمالید.
فرمر ناخن یک وسیله موثر برای تنظیم شکل و طول ناخنهای شماست. این وسیله عمدتا در سالن های زیبایی و همچنین در خانه استفاده می شود. در ادامه به مزایا و معایب فرمر ناخن می پردازیم:
مزایا
1- تمیز کاری: با استفاده از فرمر ناخن، می توانید بدون ایجاد هیچگونه خطری به ناخن های خود شکل دلخواه خود را بدهید.
2- سرعت: با استفاده از فرمر ناخن، می توانید به سرعت و به راحتی ناخن های خود را به شکل دلخواه شما قالب بندی کنید.
3- صرفه جویی در وقت و پول: با استفاده از فرمر ناخن در خانه، نیازی به سفر به سالن زیبایی نیست و می توانید هزینه های اضافی را صرفه جویی کنید.
4- ظاهری جذاب: با داشتن ناخن هایی که به شکل دلخواه شما قالب بندی شده اند، می توانید ظاهر خود را جذابتر کنید.
معایب
1- خطر آسیب دیدگی: استفاده نادرست از فرمر ناخن می تواند باعث آسیب دیدگی و ضربههای ناخن شود.
2- پوست حساس: استفاده از فرمر ناخن بر روی پوست حساس شما ممکن است باعث تحریک و التهاب شود.
3- نیاز به محصولات اضافی: برای استفاده صحیح از فرمر ناخن، شما باید از محصولاتی مانند روغن یا لوسیون استفاده کنید.
4- پایین بودن دقت: در مقایسه با فرمهای دستی، فرمر ناخن ها قابلیت دقت کمتری دارند.